La fibra òptica comença a desplegar-se pel Baix Montseny

A Santa Maria de Palautordera ja han començat els treballs i a altres municipis com Vilalba Sasserra, Vallgorguina i Sant Celoni també hi ha acords

Redacció
12 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:55h
Cables de fibra òptica.
Cables de fibra òptica. | wikipedia

A Santa Maria de Palautordera ja han començat els treballs de desplegament de fibra òptica al nucli urbà del municipi. Segons que s'informa des de l'Àrea d'Obres, Serveis i Infraestructures de l'Ajuntament les obres estant avançant correctament i una vegada s'hagi completat el nucli urbà es començarà a fer el desplagament a les urbanitzacions. Les obres les porta a terme l'empresa de telefonia Movistar. Hores d'ara, s'estant executant els treballs de la xarxa d'alimentació.

De tota manera, Santa Maria de Palautordera no és pas l'únic poble del Baix Montseny on s'estant portant a terme obres o gestions relacionades amb la fibra òptica. Aquest també és el cas de Vilalba Sasserra que fa uns dies es va mantenir una reunió a l'Ajuntament amb responsables de la companyia Telefónica per traçar el pla per l'arribada de la fibra òptica al municipi i s'espera que aviat puguin començar els treballs d'instal·lació i que en pocs mesos es pugui tenir disponibilitat als domicilis.

Sant Celoni i Vallgorguina són altres dos municipis en els quals el passat mes de maig es van anunciar acords amb l'empresa de telefonia per desplegar la fibra òptica amb l'objectiu de millorar les prestacions per a la transmissió de dades a través d'internet, amb més velocitat i més definició. També s'afavoreix la qualitat de transmissió, la seguretat i la possibilitat de gaudir d'una experiència diferencial a l'hora de navegar per internet, veure la TV i jugar on-line.