Sant Celoni crea una franja de protecció d'incendis al carrer Dàlia

La nova normativa de prevenció d'incendis forestals obliga a disposar d'una franja de protecció de 25 metres d'amplada a les urbanitzacions amb continuïtat amb trama urbana

per Redacció, 11 d'agost de 2015 a les 11:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Franja de protecció al carrer Dàlia Foto: Aj de Sant Celoni

L'Ajuntament de Sant Celoni atenent la sol·licitud dels veïns ha portat a termje la creació d'una franja de protecció perimetral en uns dos-cents metres lineals limítrofs  a les cases del carrer Dàlia. La franja, a més, s'adequa a la nova normativa de prevenció d'incendis forestals que obliga a disposar d'una franja de protecció de 25 metres d'amplada també a les urbanitzacions amb continuïtat amb trama urbana.

La intervenció va ser qüestionada per alguns veïns, per les diferents sensibilitats, usos i impacte dels treballs. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Sant Celoni es diu que la consolidació de la franja i el seu manteniment faran que l'espai millori finalment el seu aspecte i la seva funció protectora.

 

Participació