El caçador del lleó Cecil persona non grata a Sant Antoni de Vilamajor

El ple aprova per unanimitat la moció presentada pel PUSA contra Walter James Palmer

Redacció
10 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:01h
El lleó Cecil era una atracció turística per Zimbabue.
El lleó Cecil era una atracció turística per Zimbabue. | Europa Press

El ple de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha acordat per unanimitat, declarar persona non grata al caçador del lleó Cecil, Walter James Palmer. Així, els tretze regidors han votat favorablement la moció amb caràcter d’urgència presentada pel Partit de les Urbanitzacions (PUSA).

"La caça no és cap esport, és un acte cruel, desigual i sense justificació de cap mena quan es tracta de simple diversió", argumenta el portaveu del partit, Ferran Calvera, que també diu que "si volem construir un nou país el 27-S fóra bo començar a actuar com un poble civilitzat, amant de la natura i respectuós amb el medi ambient". El PUSA considera que ara tots plegats tenim l’oportunitat d’iniciar aquest camí i dir amb veu alta i clara a tot el món, que a Sant Antoni de Vilamajor "no ens agrada la caça ni la gent que la practica per pura diversió".

Sant Antoni de Vilamajor ja havia declarat persones non grates, durant l’anterior mandat, a un dels reis d’Espanya, Joan Carles I, i a l’aleshores ministre d’educació José Ignacio Wert.