Breda aprofita les vacances d'estiu per fer obres als equipaments educatius

Es faran reformes a l’escola, l’escola bressol i l’institut

Redacció
27 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:50h
Col·legi públic Montseny de Breda
Col·legi públic Montseny de Breda | Jordi Purtí

Col·legi públic Montseny de Breda Foto: Jordi Purtí


L'Ajuntament de Breda aquests mesos de juliol i agost, portarà a terme un ambiciós pla de xoc per tal d’impulsar i millorar les instal·lacions educatives bredenques de cara al curs vinent. D’aquesta manera, pel que fa al CEIP Montseny, es pintarà per dins tota la zona de primària, un espai que estava força malmès pel pas dels anys. També es canviaran les papereres perquè estaven rovellades i fetes malbé. Es posarà una cartellera extra a davant de l'escola perquè les entitats puguin posar-hi informació sense que això afecti a la cartellera de l'escola i, finalment, s'enrajolaran les parets de les piques que hi ha a l'escola perquè ara quedaven totes les parets tacades de pintura. Paral·lelament, a petició de l'equip directiu, es subvenciona la compra de vint ordinadors portàtils per poder informatitzar les aules de primària. 
 
A l’escola bressol El Petit Montseny, s’ha comprat una caseta de jardí que farà les tasques de traster. Això permetrà alliberar el traster actual de l'escola bressol per poder-hi fer una taula de llum, un recurs que segueix el mètode pedagògic Reggio Emilia per ajudar al desenvolupament dels nens.
 
Pel que fa a l’institut Vescomptat de Cabrera, durant aquestes setmanes s'estan traient els mobles de l'Espai Jove i s'hi posen els que proporciona el departament d'ensenyament. L'ajuntament ha comprat les taquilles per tal que els alumnes puguin deixar-hi les seves pertinences, i està adaptant informàticament el centre, dotant-lo de punts de connexió Wifi suficientment potents. Finalent, adaptarà amb tanques mòbils La Bassa del Molí per tal que sigui pati d'esbarjo.