Regidors d'Ensenyament del Baix Montseny plantegen projectes comuns

Entre els primers acords hi ha convertir el Robotseny en un projecte comarcal

per Redacció, 24 de juliol de 2015 a les 14:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Regidors i regidores d'Ensenyament del Baix Montseny a la sala de plens de Sant Celoni. Foto: Aj. Sant Celoni


Dotze regidors i regidores dels Ajuntaments del Baix Montseny s'han reunit a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Celoni amb l’objectiu de plantejar projectes educatius conjunts per millorar les competències bàsiques de l’alumnat del Baix Montseny i reforçar una xarxa de professorat de la zona. Es tracta d’una primera trobada que donarà pas a d’altres reunions de coordinació entre municipis de la zona en diferents àmbits. En aquest sentit, properament es reuniran els referents municipals de Cultura. 

 
A la reunió de dilluns es va proposar un nou format del projecte Robotseny per al curs 2015 - 2016 obert  a tos els municipis del Baix Montseny i ampliat a tot l’alumnat de l’ESO, batxillerat i cicles formatius. L’objectiu del projecte és inspirar als joves l’interès per la ciència i la tecnologia i promoure una xarxa de professorat de la comarca natural interessat en aquests àmbits.

 

 

Participació