L'Ajuntament de Sant Esteve demana als veïns reduir el consum d'aigua

Avisa que si persisteix la sequera en poques setmanes s'hauran de prendre mesures de restriccions d'aigua

per Redacció , 24 de juliol de 2015 a les 11:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Tordera, convertit en un camí de pedres. Foto: Miquel Comas Dorca


L'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera degut a la rigorosa i perllongada durada de la sequera anuncian que s’ha produït una davallada en els cabals d’aigua de tota la conca del riu La Tordera i de la riera Vallmanya, que son els aqüífers dels quals es capta l’aigua pel subministrament a la població de Sant Esteve de Palautordera.

Aquesta situació ha comportat que el municipi es trobi en una situació força crítica per poder continuar garantint –d'aquí a unes setmanes- el subministrament d’aigua potable, a no ser que canviï la climatologia i arribin pluges ben aviat i suficients que permetin recuperar els cabals d’aigua.

Es demana a tota la població que prengui consciència de la problemàtica de l’escassetat d’aigua que pateixen i col·labori en fer un consum acurat i menor de l’aigua que habitualment utilitzen per poder continuar captant l’escassa aigua que els arriba de les conques fluvials i que cada setmana és menor.

Cas de persistir la situació de sequera, en poques setmanes s’hauran de prendre mesures de restricció de l’aigua.

Mesures que es recomanen per l'estalvi d'aigua

 

 

Participació