Un nen amb bicicleta embesteix un cotxe al carrer Creu Roja de Sant Celoni

L'accident no ha tingut conseqüències greus, tot i els desperfectes patits per la bicicleta

Redacció
22 de juliol del 2015
Actualitzat el 23 de juliol a les 16:26h
Els infermers del SEM atenen el nen atropellat.
Els infermers del SEM atenen el nen atropellat. | Jordi Purtí
Poc abans de les tres de la tarda un nen de sis anys ha embestit al carrer Creu Roja de Sant Celoni en la seva confluència amb el carrer Lluís Montané un cotxe 4x4. Segons que han explicat testimnonis oculars el nen baixava amb molta velocitat pel carrer Lluís Montané i, pel que sembla, no ha frenat per travessar el carrer Creu Roja, justament on hi ha l'estatua dedicada a aquesta institució, i ha topat amb un cotxe 4x4 que hi circulava.

Els mateixos testimonis han dit a BaixMontseny.info que sortosament el xoc ha estat lateral perquè el cotxe ja estava passant, cosa que ha minimitzat molt el que podria haver estat. De fet, les conseqüències no han estat molt greus, tot i que el nen es queixava d'una cama. La bicicleta sí que ha patit alguns desperfectes a la roda davantera que ha querdat doblegada del tot.

Al lloc de l'accident s'hi ha traslladat una ambulància del SEM que han atès el nen en el mateix lloc de l'accident i, una vegada localitzada la família l'han portat a l'Hospital de Sant Celoni per fer-li les observacions oportunes. També s'hi han personat dos agents de la policia local.
Arxivat a