El ple aprova la dedicació i retribucions del consistori de Sant Celoni

L'alcalde cobrarà 43.200 euros bruts anuals per una dedicació del 90%, mentre que els regidors i regidores de l'equip de govern seran retribuïts amb 12.000 euros anuals bruts

Redacció
09 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:52h
El Ple municipal reunit aquest dimecres en sessió extraordinària va aprovar la dedicació de l’alcalde i dels regidors i regidores de l’equip de govern i la retribució que rebran pel desenvolupament del càrrec que es manté igual que l’aprovat a l’anterior legislatura. El punt va comptar amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC i ICV i els vots en contra de la CUP.
 
L’alcalde Francesc Deulofeu percebrà 43.200 euros anuals bruts per una dedicació assignada del 90% de la jornada i els 7 regidors i regidores de l’equip de govern percebran 12.000 euros anuals bruts per una dedicació parcial del 33,33% de la jornada.
 
El ple també va acordar que els membres de la corporació que no tinguin dedicació, ni exclusiva ni parcial, rebran les quantitats per assistència a les sessions dels òrgans col·legiats. Assistència a sessions del Ple 164,75 euros per sessió, assistència a sessions de la Junta de Govern Local 137,29 euros per sessió, assistència a sessions de la Comissió informativa 45,76 euros per sessió.


 
 
 
 
 
Arxivat a