El vallgorguinenc Jordi Puigvert quart al campionat estatal d'autocròs

El podi de Carballo va estar ocupat per tres pilots gallecs

Redacció
08 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:31h
Jordi Puigvert a la cursa de Carballo (Galícia)
Jordi Puigvert a la cursa de Carballo (Galícia) | DBM

Jordi Puigvert a la cursa de Carballo (Galícia). Foto: DBM


El darrer cap de setmana es va disputar a Carballo (Galícia) la quarta prova del campionat d’Espanya d’autocrò a la qual hi havia 95 inscrits, 44 dels quals formaven part de la categoria de car cross. Com és habitual, el dissabte a la tarda van portar-se a terme els entrenaments oficials que el pilot local Antón Muiños va marcar el millor temps, seguit d'un altre gallec, Ivan Ares, mentre que el català Ivan Pña registrava el tercer millor temps. El pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert va col·locar el seu Speed Car en la sisena posició.

A la primera classificatòria Jordi Puigvert va ser tercer de la seva serie i seté a la general. Ja el diumenge al matí, Puigvert entrava en segona posició de la sèrie i millorava dues posicions a la general, sortint en cinquena posició a la cursa.

El català Ivan Piña començava dominant la final, però problemes mecànics el van endarrerir mentre perdia posicions, circumstància que va aprofitar el gallec Joaquín Chamorro que va guanyar la cursa, seguit d’un altre gallec, Maikel Vilariño, i completava el podi el també gallec, Anton Muiños, el Vallgorguinenc Jordi Puigvert entrava quart.

Amb aquest resultat, Puigvert puja fins a la cinquena posició del campionat estatal a falta de dues proves, la següent serà els dies 15 i 16 d’Agost, també a terres gallegues, concretament a la població d’Arteixo.
 
Arxivat a