Ampli ressò institucional en la presentació de BaixMontseny.info

Una seixantena de persones segueixen la presentació portada a terme a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni

per NacióBaixMontseny , 20 de juny de 2012 a les 10:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
d'esquerra a dreta: Jordi Purtí, Joan Castaño i Jordi Font Foto: Albert Alemany

Una seixantena de persones del Baix Montseny han seguit aquesta darrera nit la presentació en societat del diari digital BaixMontseny.info , integrat dins del Grup Nació Digital , portada a terme a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni.


Tot i que ja fa quatre mesos que es pot seguir amb regularitat el diari, la posada en escena d'aquest nou mitjà digital, ha estat un èxit demostrant que el Baix Montseny és viu i que la realitat humana, social, econòmica i cultural d'aquesta subcomarca que aplega 70.000 habitants i 17 municipis del Vallès Oriental i de la Selva, no és pas un eufemisme.

L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, va donar la benvinguda i es va felicitar pel naixement de BaixMontseny.info , destacant la necessitat de tenir un mitjà de comunicació "que tracti les notícies amb professionalitat,  seriositat i rigor". Per la seva banda, Jordi Font, director d'Estratègia del Grup Nació Digital, va parlar dels orígens del grup, de la seva evolució, de la implantació al territori i del moment actual que d'acord amb els controls de l'OJD "hem arribat a tenir pics de 430.000 visites úniques en el conjunt de les edicions del Grup Nació Digital".


Finalment, Jordi Purtí, coordinador del diari BaixMontseny.info va explicar que els objectius del diari passen per explicar totes les cares d'allò que veiem amb la màxima objectivitat possible i tenint sempre present el seu arrelament al Baix Montseny "perquè es converteixi en un referent per la comarca amb el desig de comptar amb la complicitat de tothom". També va recordar la transformació de VallesOriental.com en les capçaleres actuals NacioGranollers.cat i BaixMontseny.info , operatives des del 14 de maig d'enguany.

Presència institucional, econòmica i social

L'esdeveniment va crear expectativa i ho demostra l'assistència del director general de Comunicació de la Generalitat, Jordi Cuminal. També dels alcaldes de Sant Celoni, Joan Castaño; de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena; de Riells i Viabrea, Josep Manel Tarrida; i d'Arbúcies, Pere Garriga. També el nou president comarcal de CDC del Vallès Oriental, Francesc Tella, exalcaldes i regidors de diversos municipis, entitats econòmiques com les UBIC de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, Emprenedors del Baix Montseny i el Cercle Econòmic i Social. Entitats culturals, socials i esportives, representants de diversos mitjans de comunicació locals i comarcals i públic en general.

Fes-te amic del facebook de BaixMontseny.info

Assistents a la presentació del diari BaixMontseny.info Foto: Albert Alemany 

Participació