Més de 2.500 persones en el Clar de Lluna de Santa Maria de Palautordera

Durant tot el cap de setmana se celebra la vintena edició de la Mostra d'Artesania

Redacció
05 de juliol del 2015
Actualitzat a les 8:44h
Multitudinari Clar de Lluna a Santa Maria de Palautordera
Multitudinari Clar de Lluna a Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí

Multitudinari Clar de Lluna a Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí


Aquest dissabte 4 de juliol ha tingut lloc a Santa Maria de Palautordera la 33a edició del Clar de Lluna que, com és tradicional, va fer la sortida a les 10 de la nit amb l'arribada de la torxa que enguany va portar el palauenc Josep Molà. Es tracta d'una marxa popular multitudinària que limita les inscripcions a 2.500 persones tot i que aquesta nit s'han superat, segons que han explicat els organitzadors. De fet, quan ja s'havia fet la sortida encara hi havia gent que estava fent les inscripcions. 

El recorregut va ser el mateix que el de l'any passat que es va renovar després de força temps de  mantenir sempre el mateix. Durant el recorregut, d'aproximadament 9 quilòmetres, hi haurà diversos avituallaments, entre els quals el de la popular xíndria. Al final de la marxa revetlla i ball a la plaça de la Vila amb el duet musical Gama.

També coincidint amb la celebració del Clar de Lluna a Santa Maria de Palautordera durant tot aquest cap de setmana està ple d'activitats amb la celebració del a vintena edició de la Mostra d'Artesania que organitza la UBIC amb una setentena d'expositors i demostracions en directe d'oficis com ceramistes, cistellers, forjadors o vidriers, entre d'altres.
 

20a Mosatra d'Artesania a Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí