Eduardo Reyes diu a Sant Celoni que al final els polítics s'entendran

El líder de Súmate recorda que el procés cap a la independèmcia de Catalunya ha sorgit de la societat civil i no pas dels polítics

Redacció
04 de juliol del 2015
Actualitzat el 05 de juliol a les 14:28h
Un momewnt de la presentació del llibre Súmate + E Cunado todos contamos
Un momewnt de la presentació del llibre Súmate + E Cunado todos contamos | Jordi Purtí

Un moment de la presentació del llibre Súmate + E Cunado todos contamos Foto: Jordi Purtí


"Els polítics, al final s'hauran d'entendre perquè tot aquest procés que estem vivint a Catalunya l'ha iniciat la societat civil i no pas els polítics", això és que Eduardo Reyes, president i portaveu de Súmate, ha contestat a un assistent a l'acte de presentació del llibre Súmate + E cuando todos contamos, que ha tingut lloc aquesta nit passada al barri de Sant Ponç de Sant Celoni i que ha estat seguit per prop d'un centenar de persones.

Reyes ha recordat amb insistència el seu origen cordovès del qual no vol renunciar, perrò és molt conscient que a catalunya ha plantat arrels que tampoc vol trencar. Per això, els castellano parlants que vivim a Catalunya "no estem d'acord amb el maltracte que de l'Estat espanyol amb la cultura catalana", reivindicant al mateix temps que Catalunya ha de ser un país com cal amb les contraprestacions econòmiques que es generen amb el sacrifici i l'esforç dels catalans "cosa que des d'espanya sempre s'ha volgut impedir aturant els peus perquè Catalunya no vagi endavant", ha assegurat el líder de Súmate. Reyes també va criticar que els impostos que paguen els catalans no es reverteixin a Catalunya.

A l'acte també va ser-hi present Jordi Fexas, autor juntament amb Núria Cotet del llibre Súmate + E cuando todos contamos que intenta reflexionar amb experiències de ciutadans anònims el perquè cal lluitar pel projecte sobiranista que està vivint Catalunya. Tanmateix van intervenir els representants de Súmate a Sant Celoni Josep Manel Bueno i Asun Gómez.
 

Assistent a l'acte de Súmate a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

Arxivat a