L’arbucienca Anna Quílez, 3a als campionats d’Espanya a Tarragona

Aniol Pujolràs va quedar setè als 4x100 de relleus i també va competir als 400 metres tanques

Redacció
01 de juliol del 2015
Actualitzat a les 14:31h
Anna Quílez bronze al Campionat d'espanya d'Atletisme
Anna Quílez bronze al Campionat d'espanya d'Atletisme | Joan Tibau

Anna Quílez bronze al Campionat d'espanya d'Atletisme Foto: Pere Tibau


Els joves Anna Quílez i Aniol Pujolràs van destacar als campionats d’Espanya promesa que es van celebrar a Tarragona el passat cap de setmana. Quílez va pujar al tercer calaix del podi a la prova de 3.000 obstacles i Pujolràs juntament amb el seu equip del Lleida UA van fer-se amb la setena posició dels 4x100 relleus. L’arbucienc també va competir als 400 metres tanques, però es va quedar a les semifinals.
 
Quílez, que competeix pel club Lloret La Selva, va fer la millor marca de la temporada i assenyala que “és molt important de cara a les següents competicions en les quals espero estar amb marca personal i, així, fer el rècord de Catalunya”, que defensa des de fa dos anys. Quílez fa una bona valoració de la temporada perquè “aquest any he competit bé en el cross i, ara, amb aquesta tercera posició també he fet una bona pista”. L’atleta de 21 anys afegeix que “ha estat difícil perquè l’any passat vaig baixar la marca personal en 32 segons i he hagut de recuperar tot el que havia perdut”. Per això, Quílez es mostra satisfeta amb els resultats obtinguts aquesta temporada “però amb ganes de fer-ho encara millor”.
 
Per la seva banda, Pujolràs també va ser present als campionats d’Espanya en dues proves. Primer va competir a les semifinals dels 400 metres tanques i, en aquest sentit, el jove explica que “no tenia gaire opcions perquè vaig entrar amb la 18a millor marca i tan sols passaven els 8 millors de les semifinals” i malgrat fer un bon primer tram, el final de cursa es va complicar i va acabar 7è de la seva semifinal i 21è d’Espanya de la general. L’endemà, Pujolràs va participar als 4x100 relleus juntament amb tres companys del club Lleida UA i, tot i ser una disciplina inusual per a ell, ja que està acostumat a les curses de mig fons, l’equip va quedar en 7è lloc i van aconseguir la millor marca de la temporada del club en el relleu. Pujolràs acabarà la temporada competint als campionats de Catalunya absoluts de 400 metres tanques dels propers 7 i 8 de juliol.
 

Aniol Pujolràs Foto: Salva Pou


 
Arxivat a