Cremen dos camions dintre d'una nau d'una empresa de Palautordera

L'incendi s'ha ocasionat passades les set de la tarda i hi han treballat onze dotacions dels Bombers de la Generalitat

Redacció
27 de juny del 2015
Actualitzat el 28 de juny a les 18:54h
Estat en què han quedat els camions que han cremat a Palautordera
Estat en què han quedat els camions que han cremat a Palautordera | Jordi Purtí
 

Estat en què han quedat els camions que han cremat a Palautordera Foto: Jordi Purtí


Onze dotacions dels Bombers de la Generalitat diverses poblacions han actuat aquesta tarda-vespre en l'extinció d'un incendi que s'ha iniciat passades les set de la tarda a l'interior d'una nau de l'empresa J. Riera que és situada a l'Antiga Via provincial de Santa Maria de Palautordera, molt a prop de l'entrada de l'autopista AP7.

L’incendi ha cremat totalment dos tràilers que hi havia a l’interior d’una nau de 2.000m2 de superfície (amb duess naus adossades no sectoritzades) i ha col·lapsat part de la coberta. A més, també ha resultat afectat parcialment un dipòsit de gasoil. Els altres quatre camions que hi havia aparcats a l’interior de la nau no han cremat, així com tampoc no hi ha hagut danys a la resta d’instal·lacions de l’empresa.

A les tasques d’extinció d’aquest incendi s’hi han desplaçat l’autoescala, 8 vehicles d’aigua i dos de comandament. Al voltant de dos quarts de nou del vespre els efectius dels Bombers han pogut donar per controlat el foc, i a hores d’ara, ja està totalment apagat.

Al lloc, també hi han treballat una patrulla dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera fent control d’accessos i la policia local de Sant Celoni que ha activat l'alerta i l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu, que no ha calgut la seva intervenció perquè no ha hagut de lamentar cap dany personal.

Al lloc dels fets també s'hi s’han adreçat els alcaldes de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena i de Sant Celoni, Francesc Deulofeu. L’empresa ferà una avaluació dels danys provocats per aquest incendi properament.