La darrera edició del festival de música independent del popArb ja sona

Arbúcies aplega un públic ben encuriosit per l'atreviment del cartell d'aquesta edició

Ernest Aymerich / Mireia Velasco
27 de juny del 2015
Actualitzat el 28 de juny a les 18:57h
Joan Miquel Oliver, ahir en el popArb d'Arbúcies
Joan Miquel Oliver, ahir en el popArb d'Arbúcies | Ernest Aymerich

Joan Miquel Oliver, ahir en el popArb d'Arbúcies Foto: Ernest Aymerich


Divendres nit i sota l’aguait d’un públic ben encuriosit per l’atreviment del cartell d’aquesta darrera edició, es va donar el tret de sortida al popArb, el festival de música independent que es ve celebrant a Arbúcies des de fa una dècada. Coriolà, Micro-Zènit, Manos de Topo, Anarquia és independència, Pau Vallvé, Nit del Caballo Cantador, Joan Miquel Oliver, Sanjays i Dj Salicrunette van ser les propostes d’aquesta primera nit, que varen fer vibrar el públic amb posades en escena que no deixaren ningú indiferent.

Sens dubte, el cap de cartell d’aquesta nit va ser Joan Miquel Oliver, l’artista que més públic va aconseguir atraure cap a l’escenari amb les seves lletres abstractes i ritmes que atorgaren un ambient molt agradable al recinte. Acompanyat de Jaume Manresa al teclat va repassar les cançons del nou disc Pegasus i d’altres temes de la seva carrera en solitari.

A la banda oposada de l’estil que ens va oferir Oliver, s’hi trobava Anarquia és independència, una proposta de poesia recitada per Martí Sales que no va aconseguir atraure més gent que la barra del bar. Una proposta dedicada a un públic molt reduït que no va aconseguir tan bona acollida com els altres grups de la nit. Pau Vallvé, al seu torn, va meravellar a gran part dels presents amb la seva versió d'All is full of love de Björk que va interpretar tot sol dalt de l’escenari acompanyat només per la seva guitarra i el looper.

La improvisació de la Nit del Caballo Cantador conduïda pels ZA! I amb la col·laboració de Guillamino, Dani Vega (Mishima) i Miguel Ángel Blanca, que ja havia actuat anteriorment al capdavant de Manos de Topo, va aconseguir entusiasmar bona part del públic, que era una veu més en les interpretacions que anaven sortint  espontàniament.

Per avui, continuen els concerts amb el Duo format per l’americà Eef Barzelay i Senior, The New Raemon i Xarim Aresté com a plats forts de la nit.
 
Arxivat a