L'infantil A del Futbol Sala de Sant Celoni campió de segona divisió

Aquest cap de setmana disputa un torneig a la Cerdanya contra equips de Divisió d'Homor i 1a Divisió

Redacció
26 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:19h
El Futbol Sala sant Celoni campió de segona divisió
El Futbol Sala sant Celoni campió de segona divisió | FSSC

El Futbol Sala Sant Celoni campió de segona divisió. Foto: FSSC


L'equip infantil-A del Futbol Sala Sant Celoni des d'avui i fins diumenge s'han desplaçat a la Cerdanya per disputar un ambiciós torneig amb grans equips de 1a Divisió i Divisió d'Honor. Serà una manera de mesurar les forces d'un conjunt que enguany s'ha proclamat campió de lliga de 2a Divisió demostrant ser l'equip més regular en el decurs d'una temporada que, com diuen des del club, ha estat dura i difícil en bona part pel bon nivell que també han demostrat tenir rivals directes com Palamós, Mataró, Mollet, Premia i Castellterçol.

En aquest sentit, el 17 de juny, la Federació Catalana de futbol va celebrar una temporada més “La Nit dels Campions”, enguany a Sant Feliu de Codines, on els jugadors celonins van recollir el trofeu que els reconeix la bona feina feta. També van rebre, el dia 19 de juny, el reconeixement de l'Ajuntament de Sant Celoni a través de l'acte anual Pòdium.

Mes enllà de l’esforç i el bon joc, el principal objectiu d’aquest equip és aconseguir grans èxits esportius practicant sobretot: joc net i el respecte. "Valors indispensables per créixer com a bons esportistes, però sobretot amb l’objectiu de ser millors persones", manifesten des del club.

Aquests s´0n els noms dels integrants d’aquest equip Infantil-A del Futbol sala Sant Celoni: Carles Deumal, Guillem Pareja, Jordi Casado, Fabri d’Arrigo, Pau Blas, Raúl Santacruz (capità), Marti Vila (capità), Arnau Pujol (capità), Oriol Pacheco, Aleix Trenco i David Amella. Entrenador: Xavier Blas.
 
 
Arxivat a