Arbúcies a punt pel darrer PopArb

"Estem més salvatges i bestials, amb un PopArb amb un alt nivell artístic però més inèdit que mai", diuen Marc lloret i Anna Cerdà, codirectors del festival

Redacció
26 de juny del 2015
Actualitzat a les 19:54h
La Iaia, únic concert que el grup de Vic farà aquest estiu
La Iaia, únic concert que el grup de Vic farà aquest estiu | Ernest Aymerich

Aquest divendres s'enceta la darrera edició del PopArb. Foto: Ernest Aymerich


Coriolà, Micro-Zènit, Manos de Topo, Anarquia és Independència, Pau Vallbé, Nit del Caballo Cantador, #repteexperts, Joan Miquel Oliver, Sanjays i Dj Salicrunetto conformen el cartell del primer dia del PopArb 2015 que se celebrarà avui i demà a Arbúcies, és l'onzena edició del festival i la darrera, tal com va anunciar el passat 12 de juny l'organització.

En un comunicat de premsa explicaven que "l'equip del popArb desitjàvem i confiàvem que una programació atrevida, al nostre parer tremendament interessant i de qualitat com la d’enguany, despertaria l’interès del públic que ha assistit al festival els darrers anys. Però no ha estat així. Les coses no sempre surten com un espera. La venda d’entrades no està funcionant al ritme que el popArb requereix per tal d’assegurar-ne la continuïtat.

Malgrat tot, estem convençuts que tots aquells que ja han comprat l'entrada i els que vulguin adquirir-la per acomiadar-se del popArb en l’onzena i darrera edició gaudiran del millor final possible. Ja ho hem dit i repetit, aquest popArb serà sexi, salvatge i inoblidable."

Segons la directora del popArb, Anna Cerdà, el patrocinador principal l'únic que ha mantingut la seva aposta invariable pel festival, mientre que la venda d'entrades i el suport de les institucions ha baixat.

Per demà dissabte un munt de concerts per dir adéu: Camp David, Carla, Da Souza, Diego armando Dj, Dj8Beatz, Dj Barretina, Dj Txarly Brown, Eef Barzeley i Senior i el Cor Brutal, Ferran Palau, Halldor Mar i el Cor Lutiana, Le Petit Ramon i Waldorf Astoria, Leonmanso, Núria Graham, The Excitements, The New Raemon, The Seihos i Xarim Aresté.
 

El PopArb més salvatge

Arxivat a