Un mestre del Montseny s'enfronta a 30 anys de presó per tocaments a sis nenes

Els fets van passar presumptament entre 2010 i 2013 en la Puig Drau de la població

EP/Redacció
17 de juny del 2015
Actualitzat a les 22:25h
Un professor del Montseny s'enfronta a 30 anys de presó per presumptament haver sotmès a tocaments sis nenes d'entre cinc i vuit anys a qui feia seure a la falda per fer activitats de lectura, aprofitant suposadament per acariciar els seus genitals.


En el judici que ha començat aquest dimecres en la Secció 10 de l'Audiència de Barcelona, l'acusat, Jordi A., de 45 anys, ha reconegut que, en ocasions, les nenes s'asseien a la seva falda per llegir -segons ell, sempre de manera voluntària- però ha negat que abusés d'elles sexualment.


Després de l'interrogatori al professor, la sala ha escoltat a porta tancada les declaracions que les nenes van fer al jutjat durant la fase d'instrucció -per evitar que haguessin d'estar presents en el judici- i està previst que la vista es reprengui aquest dijous amb la compareixença de testimonis i pericials.


Els fets van passar presumptament entre 2010 i 2013 en la Puig Drau de la població, on l'acusat suposadament aprofitava la realització d'activitats escolars on el contacte era més pròxim per "satisfer els seus desitjos libidinosos".


En conjunt, la Fiscalia l'acusa de sis delictes continuats d'abús sexual a menors de tretze anys -demana cinc anys de presó per cada un- i també sol·licita que Jordi A. no pugui acostar-se a elles durant aquest període i que pagui 800 euros d'indemnització a cada una; a més, demana la seva inhabilitació com a professor durant deu anys.

Un mestre de la Zer del Montseny podria haver abusat de sis nenes