Martí Pujol (ERC) enceta la tercera legislatura com alcalde de Llinars

A Vilalba Sasserra també repeteix amb majoria absoluta Joan Pons (CiU) amb 6 dels 7 regidors que pertoquen a l'Ajuntament

Redacció
15 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:26h
Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès
Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès | Aj Llinars del Vallès

Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès Foto: Aj Llinars del Vallès


El republicà Martí Pujol ha estat escollit alcalde altra vegada de Llinars del Vallès i aquest dissabte ha començat el seu tercer mandat. Pujol, talment com la legislatura 2011-2015, tornarà a governar amb una àmplia majoria absoluta amb vuit regidors i el suport cinquanta per cent del vots dipositats a les urnes el passat 24 de maig. El ple de constitució del nou ajuntament s'ha celebrat de manera excepcional al recentment estrenat Teatre Municipal i no pas a l'Ajuntament, amb la finalitat de poder donar cabuda a tothom qui volia assistir a la sessió plenària que iniciava el camí de la legislatura 2015-2019. La resta de partits que han obtingut representació són el GIPLL (2), PSC (1), MALL-CUP-PA (1), CiU (1).

I al poble veí de Vilalba Sasserra qui també repetirà i governarà amb amplíssima majoria és Joan Pons Fiori (CiU) que el passat 24 de maig va obtenir sis dels set regidors que pertoquen a aquest municipi del Baix Montseny. L'altre regidors amb representació municipal és d'ERC.
 

Joan Pons i la resta de regidors de l'Ajuntament de Vilalba Saseerra Foto: Aj. Vilalba Sasserra