Comença el tercer mandat de Josep Antoni Frias a l'alcaldia d’Hostalric

Ha remarcat la convicció que sense progrés econòmic no hi ha progrés social

Redacció
13 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:14h
Josep Antoni Frias, a l'esquerra, investit alcalde d'Hostalric
Josep Antoni Frias, a l'esquerra, investit alcalde d'Hostalric | La Selva Comunica

Josep Antoni Frias, a l'esquerra, investit alcalde d'Hostalric Foto: La Selva Comunica


Josep Antoni Frias (CiU) ha pres possessió del seu càrrec aquest migdia començant d'aquesta manera el tercer mandat com alcalde d'Hostalric. En el seu discurs ha dit que el seu govern estarà obert a la crítica ciutadana com a motor imprecindible de l'acció política en democràcia. Ha remarcat la convicció que sense progrés econòmic no hi ha progrés social i ha dit  que “és necessari que des de l’administració es recuperi la confiança i es reactivi el consum. Cal crear l’entorn i les expectatives suficients i necessàries perquè l’economia creixi. Ara el repte és créixer i fer-ho de forma suficient, sostinguda i equilibrada.”

També ha parlat de la importància del comerç, del sector turístic com a un dels principals sectors econòmics de la vila, d’uns serveis socials de qualitat en col·laboració entre els agents públics i privats i de la seguretat ciutadana, un punt prioritari del seu govern, ja que segons ha dit “sense seguretat no hi ha civisme, no hi ha llibertat ni qualitat de vida possible.”

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Hostalric 2015/2019 el formen: Josep Antoni Frias, Rita Saurí, Josep Coll, Sonia Baro, Jordi Massaguer, Ferran Bonjoch i Anna Salomó. Els grups de l’oposició són ERC, representada pels regidors Lluís Tubau, Xavier de la Encarnación i Sergi Regàs i per part d’Entesa el regidor Francisco Andrés Martínez. 
 

Els regidors i regidores electes d'Hostalric Foto: La Selva Comunica