Es constitueix el nou Ajuntament de la desena legislatura a Arbúcies

Pere Garriga pronuncia un discurs d’investidura centrat en l’atenció a les persones i per fer d’Arbúcies un poble millor

per Redacció , 13 de juny de 2015 a les 17:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pere Garriga al centre de la imatge Foto: Aj. Arbúcies


La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Arbúcies ha acollit aquest dissabte al migdia la sessió del Ple extraordinari per a la constitució del nou Ajuntament i l’elecció de l’alcalde per als propers quatre anys i que serà la desena legislatura des de la democràcia, el 1979.

 
Amb 8 vots a favor i 5 abstencions, Pere Garriga ha estat escollit novament alcalde i, renovant d’aquesta manera el seu segon mandat com a batlle d’Arbúcies. Abans, però de l’elecció de l’alcalde, els 13 regidors que a partir d’avui formaran el Consistori han promès el càrrec davant un públic que ha omplert de gom a gom la Sala de Plens.

 
Garriga ha centrat el seu discurs d’investidura en el treball per a les persones i afirmant que “som gent treballadora i que vol governar Arbúcies amb eficiència, eficàcia, ètica i valors”. En aquest sentit, el reelegit batlle ha destacat que “volem que Arbúcies estigui pensat per a les persones i on les entitats siguin protagonistes”.

 
Com a reptes de futur, Garriga ha assenyalat que el seu govern ha de ser capaç de crear nous llocs de treball, construir la nova biblioteca, la piscina climatitzada i la llar de jubilats. També ha volgut parlar del nou projecte de turisme i comerç que es vol impulsar i, sobretot, ha remarcat la importància de continuar gestionant els recursos dels arbuciencs i les arbucienques amb “transparència total i amb un Ajuntament obert al poble”. Tot això per aconseguir que Arbúcies sigui un poble millor i del qual “ens puguem sentir orgullosos” ha assegurat Garriga.
 

 

Participació