El pilot vallgorguinenc Jordi Puigvert cinquè a Mollerussa

Ha disputat la tercera prova del Campionat d'Espanya i Catalunya d'Autocròs

Redacció
11 de juny del 2015
Actualitzat a les 19:30h
Jordi Puigvert a Mollerussa
Jordi Puigvert a Mollerussa | JP

Jordi Puigvert a Mollerussa


El cap de setmana del 6 i 7 de Juny es va disputar al Circuit Parc de la Serra de Mollerussa, la tercera prova del campionat d’Espanya i Catalunya d’autocròs. Com és habitual la categoria de Carcross era la més nombrosa, amb 39 inscrits. Amb un dia molt calorós, van començar els entrenaments i el Català Marc Batlle, va fer el millor temps, seguit dels Gallecs Antón Muiños i Ivan Ares, mentre que el Vallgorguinenc Jordi Puigvert era vuitè.

En la primera classificatòria, Puigvert va ser el segon de la sèrie i cinquè de la general. Ja el diumenge al matí, es disputava la segona classificatòria i Puigvert tornava a ser segon de sèrie, cosa que li servia per sortir en quarta posició a la final.

A la sortida de la final el de Vallgorguina es va col·locar cinqué guanyant una posició a la segona volta, rodant tota la final en la quarta posició fins que a l’ultima volta va ser superat per l'altre  pilot d’speedcar, Juanjo Moll, finalitzant la prova cinquè. La victòria va ser per a Antón Muiños, seguit de Maikel Vilariño i Marc Batlle.

La propera cursa serà puntuable per al campionat de Catalunya el dia 20 de juny, a Castellbisbal.
 
Arxivat a