La republicana Pamela Isus serà l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor

Ha format govern amb els regidors del PSC i ISP, deixant a l'oposició CiU, GISP i VV

Redacció
11 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:20h
Pamela Isus (ERC), tercera per l'esquerra serà l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor
Pamela Isus (ERC), tercera per l'esquerra serà l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor | DBM

Pamela Isus (ERC), tercera per l'esquerra serà l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor Foto: DBM


A Sant Pere de Vilamajor hi haurà canvi de govern. A partir de dissabte vinent la republicana Pamela Isus serà la nova alcaldessa gràcies a l'acord amb el PSC i Independents de Sant Pere (ISP) que substituirà Martí Artalejo (CiU). Segons que s'explica en un comunicat durant deu dies s'han mantingut converses amb totes les formacions polítiques del poble amb representació municipal, inclosa CiU actual soci de govern, amb l’actual alcalde Martí Artalejo i la presidenta local Susana Martori. L’acord és va signar ahir dimecres dia 10 entre els 6 regidors que formaran el nou govern municipal, 4 d'ERC, 1 PSC i 1 ISP.

En el comunicat fet públic pels tres partits que formaran govern s'explica que s’han estudiat amb molta cura totes les possibilitats de formar un govern estable. S’han revisat tots els programes i els punts en comú de les diferents formacions i s’ha avaluat molt positivament la possibilitat de formar un bon equip de treball, cohesionat, sense personalismes i en el qual hi pugui regnar la confiança mútua.

En aquest sentit, les formacions han acordat fer una gestió de l’ajuntament més social i més humana, mirant de centrar l’obra de govern en millorar la qualitat de vida de les persones. "A partir del dia 15 es treballarà conjuntament en l'organització de l’ajuntament per establir les diferents regidories, en funció de les capacitats i disponibilitat dels regidors", s'especifica. En l’acord és recull el compromís de treballar per la independència de Catalunya respectant les diferents sensibilitats de les formacions.

Pamela Isus, que serà la nova alcaldessa de Sant Pere de Vilamajormanifesta que "crec que formarem un bon equip de govern, que treballarà per a les persones i que defensarà els valors de solidaritat, transparència, honestedat, rigor i esforç dels que nosaltres ja fa anys que hem fet bandera. Vivim en una època de desconcert polític, nacional i de país i es necessiten lideratges forts i pobles valents. Nosaltres en serem un".

El pacte deixa oberta la possibilitat d’afegir alguna formació més si així és decideix per unanimitat dels integrants durant els propers quatre anys.