Xavi Blas serà el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Palau

Era el número tres de la llista i ha acceptat el càrrec després de la renúncia dels dos primers de la candidatura

Redacció
07 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:04h
Xavi Blas
Xavi Blas | DBM

Xavi Blas Foto: DBM

 

Xavi Blas, número tres de la llista de la candidatura d’ERC de Santa Maria de Palautordera és qui finalment ocuparà el càrrec de regidor a l’Ajuntament palauenc. Correlativament és a qui pertocava i després de diverses reunions ha acceptat representar el partit republicà arran de la dimissió, dimarts passat, del cap de llista Ramon Arabia i d’Àngels Triquell, número dos de la candidatura i presidenta de la secció local.

Xavi Blas ha agraït el suport rebut per part dels seus companys i companyes del partit, i assegura que des de l’Ajuntament defensarà “tot allò que sigui bo per les persones, el poble i el país, tal com deia l’eslògan de la nostra campanya”.

Aquest ha estat el primer pas per tancar la crisi d’ERC de Santa Maria de Palautordera ja que era un tema que urgia solucionar aviat perquè dissabte vinent es constitueixen els nous ajuntaments sorgits de les urnes del passat 24 de maig i als republicans els pertoca un regidor. En les properes setmanes es convocarà una reunió de la militància per decidir els càrrecs de la secció i acabar de tancar la crisi.