Dimissió dels republicans Ramon Arabia i Àngels Triquell a Palautordera

El cap de llista d'ERC a les darreres municipals i la presidenta de la secció local han pres aquesta decisió després de valorar els resultats electorals

Redacció
04 de juny del 2015
Actualitzat a les 15:26h
Àngels Triquell i Ramon Arabia
Àngels Triquell i Ramon Arabia | DBM

Àngels Triquell i Ramon Arabia Foto: DBM


El cap de llista d’Esquerra republicana de Santa Maria de Palautordera, Ramon Arabia, que en les darreres eleccions municipals del 24M va encapçalar la candidatura del partit republicà, ha presentat la seva dimissió i no recollirà l’acta de regidor que li han atorgat amb els seus vots els electors palauencs. Arabia considera que, malgrat haver doblat els vots aconseguits l’any 2011 no és el resultat esperat.
 
La dimissió es va fer efectiva dimarts passat en una reunió de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya en el decurs de la qual Arabia va agrair el suport rebut per tot el grup durant el temps que han treballat plegats però ara considera que "és el moment de donar pas a noves persones i noves idees per seguir treballant pel projecte d’Esquerra que ja ha començat".

En aquesta línia l'excap de llista diu que en cas d'haver seguit com a regidor de l'oposició també hagués estat una situació molt complicada quan en aquesta legislatura que ja viu les darreres hores "vaig formar part d'un govern comú amb qui ara ha guanyat les eleccions amb majoria absoluta".
 
La renúncia de Ramon Arabia també ha comportat la dimissió de la número dos de la llista, Àngels Triquell, que a més ocupava el càrrec de presidenta local. Triquell ha expressat els mateixos motius que el cap de llista i, per tant, tampoc no ocuparà el càrrec de regidora que correlativament li correspondria.
 
En les properes hores és previst que Esquerra Republicana de Catalunya determini qui ocuparà la cadira al plenari de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i com quedarà estructurada la secció local.