Just Sociats i Rosa Navarro, els més ràpids al Trail Sant Esteve

Carlos Cera i Andreu Simon completen el podi masculí de la cursa de 27 km de Sant Esteve de Palautordera | La "massai" Eva Montero tercera de la prova femenina

Just Sociats, guanyador del Trial Sant Esteve
Just Sociats, guanyador del Trial Sant Esteve | Ocisport
01 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:04h

Just Sociats i Rosa Navarro, guanyadors del Trail Sant Esteve Foto: Àngel Enguita/Sergi Lloveras

Just Sociats i Rosa Navarro van ser els més ràpids aquest diumenge al Trail Sant Esteve. La prova, amb un miler de corredors, presentava dos recorreguts circulars amb sortida i arribada a Sant Esteve de Palautordera (el Vallès Oriental): el TSE de 27 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu; i l’Speed Trail de 13 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu. A més, també s'organitzava el minitrail adaptat a les diferents edats amb distàncies entre els 1.000 i els 2.500 metres.

La cursa, amb un circuit variat i exigent que combinava corriols i trams de pista forestals amb pujades amb fort desnivell fins a arribar als 1.100 metres d’alçada a la Cova, tenia un gran favorit que no va fallar. El bagenc Just Sociats va vèncer amb un temps de 2 hores, 8 minuts i 30 segons, amb només 47 segons de marge sobre Carlos Cera. Andreu Simon, amb 2:15:06, va completar el podi masculí.

En categoria femenina victòria clara de Rosa Navarro que, amb 2:36:21, va aconseguir una meritòria setzena posició a la general. La corredora d'Olvan Rosa Valls va ser segona a deu minuts de la guanyadora mentre que la "massai" Eva Montero va completar el podi amb 2:47:01. A l'Speed Trail la victòria va ser en categoria masculina pel veterà Ricard Verdaguer (58:20) i de Núria Garcia en dones amb 1:10:17.

La prova d'aquest diumenge va estar marcada per un temps esplèndid i un sol radiant. El doble pas per la Tordera va permetre als participants refrescar-se i combatre la calor.
Les properes curses del Parc natural del Montseny arribaran el 26 de juliol amb la Despertaferro i el plat fort serà la Marató del Montseny, darrera prova puntuable de les Skyrunners National Series que es diputarà el 8 de novembre.