La CUP-PC de Sant Celoni omple la plaça del Bestiar en el seu acte central

"Som una veu col·lectiva que obeïrem al poble i desobeïrem lleis injustes", diu la cap de llista Mariona Pascual

Redacció
17 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:29h
La CUP-PC de Sant celoni escull la plaçadel Bestiar per fer el seu acte central
La CUP-PC de Sant celoni escull la plaçadel Bestiar per fer el seu acte central | Jordi Purtí

La CUP-PC de Sant celoni escull la plaçadel Bestiar per fer el seu acte central Foto: Jordi Purtí


La plaça del Bestiar s'ha omplert aquesta nit passada en l'acte central de la CUP i Procés Constituent de Sant Celoni de cara a les eleccions municipals del diumenge vinent 24 de maig. El missatge insistent de la candidatura és que són el canvi i el faran possible.

Mariona Pascual i Jaume Turon, els dos primers de la llista, transmeten que són una candidatura formada per persones que estan al servei de les persones "una veu col·lectiva que obeïrem al poble i desobeïrem lleis injustes". Diuen que no són polítics "fem política" i insisteixen que d'aquí al 24 de maig han de seguir convencent el projecte de la CUP-PC perquè "si no és ara quan?", es pregunten.

Des de la CUP volen canviar les maneres de fer que els pobles del Baix Montseny no visquin d'esquena uns dels altres. Per això, Jordi Pueyo, candidat a Santa Maria de Palautordera, reclama un pla urbanístic conjunt i posar al servei dels seus veïns serveis mancomunats. També diuen que la independència de Catalunya és a tocar i és el moment de construir un país nou solidari i internacionalista. "Ha arribat l'esprint final", assegura Víctot Reixach, candidat de Sant Esteve de Palautordera que recorda que el més important d'un Estat és la gent i per això "hem de construir la república dels drets socials i la CUP ha de ser protagonista". També hi va participar Àngels Vendrell, de Procés Constituent Baix Montseny i el cantautor Albert Hirujo.

 
Arxivat a