El celoní Pau Gener a la Setmana de la Poesia de Barcelona

Prendrà part en un homenatge a Walt Whitman, arrel de la traducció al català que n'ha fet Jaume Pons Alorda del clàssic Fulles d'herba

Redacció
14 de maig del 2015
Actualitzat a les 8:30h
El poeta celoní Pau Gener
El poeta celoní Pau Gener | Jordi Purtí

El poeta celoní Pau Gener Foto: Jordi Purtí


La Setmana de la Poesia de Barcelona, és el festival més gran i amb més recursos, dels que es fan en l'àmbit català. Enguany presenta un cartell extens i plural amb destacats poetes i rapsodes a nivell mundial, en una trentena d’actes que comencen amb el lliurament del premi dels Jocs Florals, que ha guanyat Miquel de Palol. La Setmana de la Poesia de Barcelona vol oferir una panoràmica de la vitalitat poètica de la llengua catalana incorporant nous espais -com el Planetari de CosmoCaixa i els Cinemes Girona- i mantenint el pressupost de l’edició anterior, 238.000 euros. Tots els recitals i espectacles seran gratuïts, menys el 31è Festival Internacional de Poesia, que se celebrarà al Palau de la Música el 18 de maig amb Carles Camps Mundó, Ewa Lipska, Elena Medel, Sharon Olds, Montserrat Rodés i Charles Simic.

Destaca també el duet format per l'actriu guanyadora d'un Oscar Julie Christie i Marta Pessarrodona a Stop all the clocks..., en què recordaran poetes com Auden, Plath, Rossetti i Larkin a l’auditori de la Pedrera (15 de maig, 19 h). També les intervencions de Pau Riba, Enric Casasses, així com homenatges a Ovidi Montllor o Jaume Vallcorba.

El celoní Pau Gener prendrà part en un homenatge a Walt Whitman, arrel de la traducció al català que n'ha fet Jaume Pons Alorda del clàssic Fulles d'herba. L'acte, Whitmaníacs, amb Jaume C. Pons Alorda, Andreu Subirats, Lluís Calvo, Pau Gener i Dolors Miquel, serà al verger del Museu Frederic Marès dijous 14 de maig, a les 21.30 h.
 

Walt Whitman Foto: Festival Poesia Barcelona







 



 
Arxivat a