La CUP-Procés Constituent dóna el tret de sortida a la campanya electoral

Unes 250 persones van assistir a la presentació de la candidatura a Sant Celoni

Redacció
11 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:25h
La candidata Mariona Pascual acompanyada de tota la llista de la CUP-PC a Sant Celoni
La candidata Mariona Pascual acompanyada de tota la llista de la CUP-PC a Sant Celoni | AVR

La candidata Mariona Pascual acompanyada de tota la llista de la CUP-PC a Sant Celoni Foto: AVR


Concorregut acte el que va donar el tret de sortida ahir a la campanya electoral de la CUP-Procés Constituent a Sant Celoni i la Batllòria, en què unes 250 persones van assistir a la presentació de la candidatura a la plaça de l'Església de Sant Celoni.

Àngels Vendrell, representant de Procés Constituent Baix Montseny, va ser la primera a intervenir i va parlar del Procés Constituent i de la candidatura feta amb la CUP a diferents municipis del Baix Montseny, com és el cas de Palautordera i Sant Celoni.
 
Per la seva banda, l'exregidora de la CUP Montserrat Vinyets (legislatura 2007-2011) va recordar els inicis de la CUP a Sant Celoni i la Batllòria, uns inicis molt il·lusionadors malgrat l’esforç que va representar per a tot el col·lectiu, tenint en compte sobretot la manca d’experiència prèvia. Un esforç, però, que es va veure recompensat amb la capacitat d’incisió que la CUP va tenir sobre diferents aspectes importants de la política municipal.
 
L'actual regidor de la CUP Dani Corpas va fer un repàs ràpid a la legislatura que està punt d'acabar-se, remarcant els temes clau sobre els quals la CUP ha tingut un paper destacat al constistori. I, finalment, l'alcaldable de la CUP-Procés Constituent Mariona Pascual va parlar de les expectatives de la candidatura de cara a la pròxima legislatura, en què l'objectiu és obtenir el màxim de suport possible per arribar a governar i poder dur a terme "les polítiques que considerem indispensables".
 
Durant els parlaments la col·laboradora de la CUP Irene Galofré va pintar el mural de darrere l'escenari amb el lema Som el canvi, i quan Elena Rodríguez, presentadora de l'acte, va anar cridant els membres de la llista electoral, aquests van anar agafant unes cartolines que juntes deien Fem-ho possible.
 
El cantautor Cesk Martorell va acompanyar durant tot l'acte amb diverses cançons.
 

 
Arxivat a