L'Ajuntament de Palau donarà feina a 23 persones per a 14 plans d'ocupació

El termini de presentació de sol·licituds s'acaba el dia 20 de maig

Redacció
05 de maig del 2015
Actualitzat a les 0:28h
Nous plans d'ocupació a Santa Maria de Palautordera
Nous plans d'ocupació a Santa Maria de Palautordera | Lídia Casals

Nous plans d'ocupació a Santa Maria de Palautordera Foto: Lídia Casals

 

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha aprovat les bases del Pla Local d'Ocupació de Santa Maria de Palautordera 2015 per les quals s'haurà de regir la contractació dels 23 llocs de treball per a catorze plans d'ocupació diferents.

Els aspirants, per poder ser admesos, hauran de reunir diversos requisits generals com tenir 16 anys i no excedir de l’edat de jubilació i que es trobi aturat o desocupat, que no estigui desenvolupant una activitat laboral i que es trobi en situació de cerca activa de feina.
 

Cal estar inscrits en el Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació (també poden estar inscrits a un Servei Local d’Ocupació), no patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de les corresponents funcions i no trobar-se comprès en causes d’incapacitat o incompatibilitat de les previstes a la legislació vigent.
 

També cal no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari, del servei a l'Estat, a les Comunitats Autònomes o a les Entitats Locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques, per sentència ferma. Finalment, cal ser de nacionalitat espanyola, comunitària o d’aquells estats membres que en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors així com els estrangers residents legalment.


El termini per a presentar instàncies és fins el dia 20 de maig a les 19.30 hores. Per més informació al 938479620 (Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera)