CiU presenta els caps de llista a la comarca de La Selva

Redacció
28 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:32h
Alcaldable de CiU de la Selva interior i marítima
Alcaldable de CiU de la Selva interior i marítima | CiU

Alcaldable de CiU de la Selva interior i marítima Foto: CiU


El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha destacat que "CiU és l’equip que presenta més llistes a la demarcació de Girona. Això demostra que s’ha fet una feina excel·lent i extraordinària". El coordinador general de CDC ha fet aquestes declaracions en l'acte de presentació del candidats de CiU a la comarca de La Selva (Interior i Martítima). L’acte que ha tingut lloc a l’Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners ha comptat amb la presència de Pere Vila, president de la federació de CDC; Natàlia Figueras, presidenta de CDC de la Selva Interior i Ramon Ramos president de CDC a la Selva Marítima, entre d’altres responsables de la federació.
 
El president de CDC de la Selva Marítima, Ramon Ramos, ha agraït a tots els 25 candidats de CiU de la comarca de La Selva, entre els quals cinc del Baix Montseny, “per l’esforç que feu en presentar-vos com a candidats a les vostres poblacions”. Ramos també ha presentat els tres candidats de la Selva Marítima i ha remarcat que “a dos dels tres pobles hi ha candidats nous”.  Per la seva banda, Natàlia Figueras, presidenta comarcal de CDC a la Selva Interior, durant la seva intervenció s’ha mostrat satisfeta i ha explicat que en tota la comarca “presentem 25 llistes de 26 municipis i aquest resultat és fruit de tot un seguit de persones que hem treballat dia rere dia, hem superat els reptes i ens hem ajudat. Això fa equip i companyarisme”. D’aquesta manera “a la comarca hem format un equip de persones que defensem els valors, som gent de pedra picada i disfrutem amb la nostra feina, i així som imparables”. Al final de la seva intervenció Figueras ha presentat “els 22 caps de llista de la Selva interior” i ha agraït la feina feta per tots els candidats i ha afirmat que “gràcies pel valor que demostreu en presentar-vos perquè sou els que rebeu les petacades en el dia a dia”.

Per la seva banda, Josep Rull, durant el seu  parlament ha explicat que  “som orgull de partit, la mena de gent que som i per això guanyarem en aquestes eleccions municipals” i ha remarcat que guanyarem perquè “hi sou vosaltres, la gent que sou al territori donant la cara cada dia per aquest projecte polític”. A més, tenim un altre valor perquè “aquells que heu estat alcaldes ho heu fet molt bé, hem estat capaços d’estabilitzar les finances. Som rigorosos i sabem estar al costat de la gent” .