Dijous s'estrena «Tiempo sin aire» amb Ivan Luengo de protagonista

El jove actor de Sant Antoni de Vilamajor és el fill de Maria, una infermera colombiana que va perdre la seva filla a mans dels paramilitars

Ivan Luengo aquest matí
Ivan Luengo aquest matí | DBM
Redacció
27 d'abril del 2015
Actualitzat a les 19:03h
El proper dijous 30 d'abril s'estrenarà Tiempo sin aire,  la pel·lícula dirigida per Samuel Martín Mateos i Andrés Luque Pérez. Entre l'estol d'actors i actrius com Toni Acosta, Juan Pablo Shuk, Félix Gómez, Adriana Ugarte, Carmelo Gómez i Juana Acosta, hi destaca també Ivan Luengo, el joveníssim actor de Sant Antoni de Vilamajor que ja té un llarg currículum televisiu i cinematogràfic.

La pel·lícula, que avui s'ha fet un passi especial per a la premsa, va ser rodada a Tenerife, concretament a Garachico i Santa Cruz, amb producció a càrrec de Tornasol Films, Zebra Producciones. Un film dur que explica la història de Maria, una infermera colombiana que va perdre la seva filla a mans dels paramilitars, i viatja amb el seu fill (Ivan Luengo) fins l'illa de Tenerife cercant qui considera que és un dels culpables. Tiempo sin aire mostra com l'ésser humà se sobreposa al dolor, i necessita sempre alimentar l'esperança per foscos que siguin els camins que transita.

Malgrat la seva joventut, Ivan Luengo ja ha participat en diverses pel·lícules  com Tres metros sobre el cielo (2010), Rec3 Génesis (2011), La habitación del caracol (2013) i Campanadas (2013) I Quaresma (2014). També en sèries de televisió com Polseres Vermelles (2012), Crakovia (2013), Aida (2014) i El Incidente (2015).
 

Ivan Luengo aquest matí Foto: DBM