Bohils presenta una llista per “aconseguir el canvi a Arbúcies”

Miquel Calçada, va presentar ahir vespre la candidatura de CiU a Arbúcies

Redacció
25 d'abril del 2015
Actualitzat a les 19:37h
Candidatura CiU Arbúcies encapçalada per Quim Bohils
Candidatura CiU Arbúcies encapçalada per Quim Bohils | CiU Arbúcies

Candidatura CiU Arbúcies encapçalada per Quim Bohils Foto: CiU Arbúcies


Quim Bohils, candidat de CiU a Arbúcies va presentar ahir al vespre l’equip que l’acompanyarà en les pròximes eleccions del 24 de maig. Tal i com va explicar l’alcaldable “l’equip de CiU està format per arbuciencs i arbucienques de totes les edats i involucrats en la vida de la vila. Presentem un equip per aconseguir el canvi que Arbúcies necessita”.  Bohils també va destacar que amb la mateixa il·lusió però amb més experiència han conformat una candidatura amb noves cares i amb cares que ja tenen experiència municipal. "Som gent que volem dedicar els millors anys de les nostres vides al servei dels nostres veïns”.  Bohils va fer aquestes declaracions en l’acte que va tenir lloc a la Sala Daniel Martí de la Llar de Jubilats d'Arbúcies on hi varen assistir més de 150 persones i que va comptar amb la presència de Miquel Calçada.
 
Durant la seva intervenció, l’alcaldable va donar a conèixer el lema de la campanya “toca un canvi, 100% Arbúcies”. Tal i com va explicar “ha arribat el moment de canvi, i serà possible si ho fem entre tots”. Per Bohils, “l’equip que avui presentem són el grup de persones que ho han de fer-ho possible”. Els cinc primers noms de la llista són: Joaquim Bohils, Albert Serra, Marta Díez, Pere Alarcón i Montse Garolera.
 
El candidat de CiU també va avançar les propostes que composen el programa electoral de CiU per Arbúcies, entre altres va destacar els tres eixos principals. En primer lloc va destacar que volem fer “un ajuntament pels ciutadans, on s’aposti per l’educació i la cultura; una nova biblioteca, l’ampliació de l’escola Dr. Carulla i la consolidació de l’oferta formativa vinculada als sectors econòmics de la vila”. En segon lloc “un ajuntament per a les persones, volem apostar per la cohesió social, la col·laboració amb les entitats i per la lluita contra l’atur generant noves oportunitats laborals a l’entorn del turismes” i finalment va fer referència a “volem aconseguir un ajuntament més transparent, un tracte igual per tots els veïns garantint la transparència en la gestió econòmica i l'accés dels ciutadans a la presa de decisions”.
 
Per altra banda, Miquel Calçada va destacar “la valentia i empenta” del candidat de CiU. Per Calçada “en Quim s’estima el seu poble, Arbúcies, i aquesta és la millor manera de treballar pel municipi”.
 
 
 
Arxivat a