A Sant Celoni es faran dos debats en la campanya electoral de les municipals

Són organitzats per l'Ateneu de Sant Celoni i Punt 7 Ràdio, l'emissora municipal

per Redacció , 23 d'abril de 2015 a les 15:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les eleccions del pròxim 24 de maig a debat Foto: DBM


La campanya electoral de les eleccions municipals del pròxim 24 de maig tindrà dos debats a Sant Celoni. El primer serà el 8 de maig, el primer dia de la campanya. L'organitza l'Ateneu, a la sala petita,  i vol que sigui un xic especial, ja que el públic podrà sopar mentre segueix el debat i també s'hi podrà participar al final i a més votar al guanyador o la guanyadora del debat. Els organitzadors estan acabant de perfilar quin serà el format definitiu de l'acte polític.


El segon debat l'organitza Punt 7 Ràdio, l'emissora municipal de Sant Celoni. Està programat pel dia 21 de maig, el penúltim dia de la campanya electoral. El debat serà dirigit per la periodista Gemma Pascual de Punt 7 Ràdio i s'ha dividit en set blocs temàtics: Presentació de la persona candidata i la candidatura que encapçala; Propostes socials; Propostes culturals i educatives; Línies estratègiques i plans de futur; Visió respecte al procés nacional; Petició del vot i una pregunta personalitzada que formularà als candidats la periodista que conduirà el debat.

A sant Celoni es presenten sis candidatures PSC, CiU, CUP-PC, ICV La Batllòria - Sant Celoni Pot, ERC i PP. Tots els alcaldables hi estan convidats, però ningú sap si el PP s'hi presentarà, tenint en compte que candidat no és ni veí ni conegut del municipi.

 

Resultats electorals a Sant Celoni l'any 2011 

Resultats electorals a tots els municipis l'any 2011

 

Participació