ERC de Palau vol tornar la política als ciutadans

Ramon Arabia encapçala una llista de setze persones amb paritat d'homes i dones

Redacció
20 d'abril del 2015
Ramon Arabia explica les propostes que planteja ERC a les eleccions del 24-M
Ramon Arabia explica les propostes que planteja ERC a les eleccions del 24-M | ERC Palautordera

Ramon Arabia explica les propostes que planteja ERC a les eleccions del 24-M Foto: ERC Palautordera


"Tornar la política als ciutadans, obrir portes i finestres i posar l'Ajuntament en mans dels palauencs i les palauenques", és una de les idees principals desenvolupades per Ramon Arabia, candidat a l'alcaldia d'ERC a Santa Maria de Palautordera, en l'acte de presentació de la candidatura que va tenir lloc dissabte a la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Persones, poble i país és l'eslògan de campanya i els tres eixos pels que treballa la candidatura.

En aquest sentit, els republicans es proposen  treballar fermament  pels col·lectius desafavorits, per les persones en risc d'exclusió social i per les mancances socials. Tanmateix volen impulsar el voluntariat per a la gent gran, combatre la pobresa energètica i abaixar els impostos a les rendes més baixes.

ERC aspira a poder governar un poble amb un futur millor "volem canviar el present per tenir un poble millor per als nostres fills", diu Ramon Arabia. Per això treballaran per impulsar el comerç local com a marca distintiva de la vila i redactar el pla d’accessibilitat de Palau. I com a prioritats des d'ERC es vol  racionalitzar el trànsit del passeig de la Font Martina, fent-lo de prioritat invertida, reordenar el trànsit del Virgili Temple, senyalitzar, ordenar i arranjar alguns carrers del Pla de can Sala. També construir un Centre Cívic a Can Bosc i facilitar una Oficina d’Atenció al Ciutadà i Serveis Socials. Igualment, se seguirà insistint per aconseguir la connexió del centre del poble amb l'estació mitjançant un carril bici.

Ramon Arabia assegura que el dia 24 de maig comença la independència de Catalunya i ERC i està compromesa "ja hem signat el compromís amb l’Associació de municipis per la independència per quan calgui proclamar la independència". L'alcaldable recorda que són unes eleccions diferents a les que hi ha hagut fins ara "els alcaldes que surtin elegits són els que tindran la responsabilitat de proclamar la República Catalana el dia 27 de setembre, si tot va com ha d'anar". Per això diu que desitja un bon resultat de CiU i també que als seus companys de la CUP els vagi molt bé, i a ERC millor.

La llista

L'acte d'aquest dissabte també va servir per presentar la llista deles tretze persones que formen part de la candidatura i els suplents. La llista està que encapçala Ramon Arabia està integrada per vuit homes i vuit dones, de les quals quatre en els sis primers llocs.

Arabia remarca que es tracta de gent molt vàlida "disposada a posar-se davant del poble per donar solucions i treballar de valent per Palau. Una llista per guanyar".  El diputat al parlament de Catalunya, Oriol Amorós, va fer costat a l'acte de presentació.

1- Ramon Arabia, 2 - Àngels Triquell, 3- Xavi Blas, 4- Núria Ripollès, 5- Matilde Cortés, 6- Ana Maria Lluch, 7- Joan Mas, 8- Laia Rovira, 9- Ramon Illa, 10-Eulalia Gómez, 11-Josep Maria Salazar, 12-Maria Márquez, 13-Josep Anton Saurí, SUPLENTS 14-Miquel Fornés, 15-Roser Moreso, i 16-Ramon Garrido  
 

Resultats electorals a Santa Maria de Palautordera l'any 2011 

Resultats electorals a tots els municipis l'any 2011
 

Llista d'ERC Palautordera amb el diputat Oriol Amorós Foto: ERC Palautordera