La primavera republicana també comença a Sant Celoni i la Batllòria

La secció local ha participat activament de la festa del partit que ha tingut lloc al Parc de la Ciutadella

Redacció
12 d'abril del 2015
Actualitzat a les 20:15h
Magalí Miracle i Manel Bueno amb Oriol Junqueras en l'acte de la Primavera Republicana
Magalí Miracle i Manel Bueno amb Oriol Junqueras en l'acte de la Primavera Republicana | ERC Sant Celoni

Magalí Miracle i Manel Bueno amb Oriol Junqueras en l'acte de la Primavera Republicana Foto: ERC Sant Celoni


La secció local d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria ha participat activament de la festa del partit, que ha tingut lloc aquest dissabte al Parc de la Ciutadella de Barcelona sota el nom de “República és llibertat”. A l’acte hi han assistit 2.000 persones i molts alcaldables, entre els quals hi havia la candidata d’ERC a l’alcaldia de Sant Celoni, Magalí Miracle, i diversos militants del municipi.

A l’acte també hi ha assistit el candidat d’Avancem a Sant Celoni, Manel Bueno, que formarà part de la candidatura d’ERC. Tant Bueno com Miracle han estat cridats a pujar dalt l’escenari durant el parlament del president d’ERC, Oriol Junqueras, en el que ha estat una mostra de l’obertura del partit a persones independents i a formacions que provenen de l’espai socialista sobiranista.
 
25 anys de militància

Després de l’acte polític ha tingut lloc el dinar popular que es fa cada any amb tots els militants i simpatitzants del partit i s’ha procedit al lliurament de les insígnies que commemoren 25 anys de militància. Enguany hi ha hagut dos afiliats de la secció local d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria que han rebut aquest reconeixement: Pau Gurri i Carles Valentí. Tots dos van començar la seva militància al 1990. Gurri i Valentí són, juntament amb Ramon Segarra, els celonins amb una trajectòria més llarga dins del partit. Segarra va rebre la mateixa insígnia en l’acte de l’any passat, quan es complien 25 anys d’ençà que va entrar a ERC, el 1989.
 

Pau Gurri, 25 anys de militància a ERC Foto: ERC Sant Celoni

 

Resultats electorals a Sant Celoni l'any 2011 

Resultats electorals a tots els municipis l'any 2011

 
 
Arxivat a