Albert Camps i Núria Garcia tornen a guanyar el Duatló de Sant Celoni

270 duatletes de totes les categories han pres part de la tercera edició que ha transcorregut per Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina

Redacció
12 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:26h
270 duatletes han pres la sortida en el 3r Duatló de Sant Celoni
270 duatletes han pres la sortida en el 3r Duatló de Sant Celoni | Silviya Georgieva Mladenova

270 duatletes han pres la sortida en el 3r Duatló de Sant Celoni Foto: Silviya Georgieva Mladenova


Els duatletes Albert Camps, de Sant Pere de Vilamajor, i Núria Garcia (Club Triatló Baix Montseny) de Santa Maria de Palautordera, han revalidat el títol de guanyadors del Duatló de Muntanya de Sant Celoni que aquest matí ha celebrat la tercera edició i ha transcorregut pels municipis de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina. Camps ha completat el recorregut de 5 quilòmetres corrent, els 19 quilòmetres en bicicleta pel Parc del Montnegre-Corredor i els 2,5 quilòmetres finals també corrent amb un crono de 01:17:10, mentre que Núria Garcia ho ha fet amb 01:42:54.

El pòdium  en categoria masculina l'han completat David Galvany (01:17:43) i el duatleta local Arnau Pagès (01:22:30). En categoria femenina han acompanyat a Núria Garcia Chari González (01:43:46) i Mariceli Ruiz (01:46:45).

El duatló de muntanya de Sant celoni cada vegada és més consolidat dintre del calendari de duatlons poipulars, tant pel que fa a l'organització a càrrec del Club Triatló Baix Montseny, com a la participació que enguany ha comptat amb 270 duatletes de les diferents categories i amb les inscripcions tancades amb força dies d'antel·lació. També són interessants els paratges de Santa Maria de Palautordera per on transcorren els trams de córrer, com els d'Olzinelles i el parc del Montnegre-Corredor per on es fa la BTT, sense deixar de vista el Montseny, sempre omnipresent.

Genís Purtí (01:24:04), en categoria masculina i Florina Ivanova (01:50:00) en categoria femenina, habituals del circuit català i de la lliga de Clubs han estat considerats els millors duatletes locals en la matinal d'avui.
 

Tots els resultats

Galeria de Fotos Duatló de Muntanya Sant Celoni (Jordi Purtí)

Galeria de Fotos Duatló de Muntanya Sant Celoni (Silviya Georgieva Mladenova)

Galeria de Fotos Duatló de Muntanya Sant Celoni (Maurici Cullell - Project Bike)