ERC-Breda presenta una candidatura de més de 70 persones

Els republicans presenten els 21 membres de la llista i més de 50 persones que els donen suport extern

Redacció
11 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:10h
Presentació candidatura ERRC-Breda
Presentació candidatura ERRC-Breda | ERC-Breda

Presentació candidatura ERC-Breda Foto: ERC-Breda


Més d'un centenar de persones han assistit el vespre d'aquest divendres a la presentació de la candidatura d'ERC-Breda que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. La presentació la van fer, com sol ser habitual, al Centre Cívic, que es va emplenar amb més de cent perones. Els republicans han fet públics els noms de les 21 persones que formaran part de la candidatura.

La llista, en els primers llocs no té massa novetats. De fet, el partit premia la tasca que
han fet els 4 regidors a l'oposició (Dídac Manresa, Andreu Pujol, Eva Andrés i Pep Amargant), que tornen a repetir. La candidatura incorpora cares noves, com la del restaurador local Sam Torres en el número 6 o l'infermera Rosa Prat en el novè lloc de la llista.

Més de 50 persones donen suport a la candidatura

Una de les sorpreses de la nit, però, va produir-se quan l'alcaldable per ERC, Dídac Manresa, va anunciar el suport que més de 50 bredencs i bredenques han volgut donar a la candidatura. "Com que no hi havia prou espai a la llista, i ens hagués agradat poder afegir a més gent, ens hem inventant un concepte, el de donar la cara, per tal que la gent pugui mostrar-nos el seu suport públic". Manresa va afegir que en els propers dies es coneixerà la llista de persones que donen suport públicament la candidatura.


ERC-Breda va aprofitar l'acte per presentar també el seu espot de campanya, que porta per títol "El futur és ara".


 

Resultats electorals a Breda l'any 2011

Resultats electorals a tots els municipis l'any 2011