Dani Fernández ja fa d'alcaldable de CiU a Sant Esteve de Palautordera

Es presenta amb arguments com compartir, servir o aportar

Redacció
11 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:11h
Dani Fernández, alcaldable de CiU deSAnt Esteve de Palautordera. Acompanyat per Salvador Canyellas i Jordi Turull
Dani Fernández, alcaldable de CiU deSAnt Esteve de Palautordera. Acompanyat per Salvador Canyellas i Jordi Turull | Jordi Purtí

Dani Fernández, alcaldable de CiU deSAnt Esteve de Palautordera. Acompanyat per Salvador Canyellas i Jordi Turull Foto: Jordi Purtí


El nou candidat a l'alcaldia de Sant Esteve de Palautordera per CiU, Dani Fernández, ja s'ha donat a conèixer públicament. Aquest divendres al vespre, ha fet la presentació a la sala annexa del casal de la Gent Gran. Compartir, servir o aportar són alguns dels compromisos que vol portar a terme en els propers quatre anys si els veïns i veïnes de la població li fan confiança el proper 24 de maig.

Fernández té clar que vol seguir la feina començada per l'actual equip de govern, però també desitja poder imprimir un estil propi en nous projectes i necessitats que calen perquè Sant Esteve de Palautordera faci un pas endavant. En aquest sentit, els assistents a l'acte podien repondre la pregunta "Tens un desig de futur per Sant Esteve?".

Dani Fernández fa quinze anys que viu a Sant esteve de Palautordera, poble on han nascut els seus dos fills i forma part de l'actual equip de govern municipal, des del mes de setembre de 2009, ocupant diverses regidories com urbanisme, medi ambient, esports i camins rurals. En aquesta legislatura també és el primer tinent d'alcalde.

L'alcaldable de CiU també ha defensat el procés de transició nacional "estarem sense cap mena de dubtes al costat del president de la Generalitat, si aquesta és la voluntat democràtica del poble de Catalunya". De fet, ha començat el seu discurs recordant la seva professió d'artista "aquesta és la primera vegada que faig un discurs sense que tingui quadres al darrera. Només dues banderes amb les quals m'hi sento molt identificat". Les dues banderes són la senyera i l'estelada.

Adéu a setze anys a l'alcaldia

A Dani Fernández l'ha precedit Salvador Canyellas, l'alcalde de Sant Esteve de Palautordera dels darrers setze anys que ara ja renuncia a seguir en el càrrec. Ha defensat la candidatura del nou alcaldable "és un molt bon candidat que no escatima esforços per aconseguir els objectius proposats", però també va fer un repàs del que ha estat el seu pas per l'alcaldia en les darreres quatre legislatures i posant exemples com el Teatre Municipal Pare Casals, la carretera del Montseny, el carrer Major o l'escola. També ha destacat el fet de tenir actualment un ajuntament molt sanejat econòmicament, malgrat les dificultats del moment.

Salvador Canyellas i Dani Fernández han estat acompanyats per Jordi Turull, president del grup de CiU al Parlament de Catalunya.
 

Resultats electorals a Sant Esteve de Palautordera l'any 2011 

Resultats electorals a tots els municipis l'any 2011