Galeria de fotos de la Fira Medieval d'Hostalric

Redacció
03 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:52h
Avui comença la 19a Fira Medieval d'Hostalric
Avui comença la 19a Fira Medieval d'Hostalric | Jordi Purtí

Avui comença la 19a Fira Medieval d'Hostalric Foto: Jordi Purtí


La Fira Medieval d'Hostalric omple els carrers de la vila. Aquesta fira desperta un gran interès arreu com s’ha comprovat en el primer dia de celebració, en que es viu un gran ambient al carrer. Els visitants gaudeixen vivint el passat medieval de la vila, el seu entorn i la seva gastronomia. Un dels punts que desperta més interès és el recentment inaugurat Centre d’Interpretació i de Benvinguda de Visitants del Castell des d’on es comunica el patrimoni històric i arquitectònic de la vila.

Les activitats de la fira estan concentrades en els nombrosos escenaris històrics que Hostalric conserva i que són la principal riquesa del patrimoni de la vila, així com una potent oferta turística. Una oferta que aquests dies passa per un gran mercat medieval de productes naturals i artesanals, espectacles de falconeria, lluites de cavallers, cercaviles musicals amb danses tribals, malabars o danses de foc són alguns dels ingredients que es troben a la fira.

La XIX edició de la Fira Medieval d’Hostalric es tancarà diumenge a la nit amb el sopar medieval que es farà al pavelló esportiu i que comptarà amb la participació de més de 800 comensals. Després del sopar, a la mina dels bolets, s’obrirà una taverna nocturna que està organitzada per l’Ateneu d’Hostalric.