El Festival del Circ Cric aposta pels boscos del Montseny com a escenari

El Cric amplia la varietat de disciplines i programa un concert de Sílvia Pérez Cruz, la Festa de l'Acordió, la segona edició del Festival de Pallasses i espectacles internacionals

Redacció
02 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:43h
Tortell Poltrona, Toti Toronell i Pere Hosta
Tortell Poltrona, Toti Toronell i Pere Hosta | Circ Cric

Tortell Poltrona, Toti Toronell i Pere Hosta Foto: Circ Cric


El Festival Circ Cric arriba a la seva 6a edició amb una gran varietat d’espectacles del món del circ, la música, les titelles, el teatre i els pallassos. El festival se celebrarà del 4 d’abril al 19 de juliol amb una completa programació escènica i musical que reflecteix l’experimentació entre les formes clàssiques i modernes amb el circ com a eix central.

La programació d’enguany incorpora noves propostes artístiques que giren al voltant del nexe entre naturalesa i art. El paquet Circ i Natura convida a passejar pels voltants del Circ Cric abans de gaudir de l’espectacle Bemoll Sostingut de Tortell Poltrona, premi Zirkòlika 2014 al Millor Espectacle de Circ En Carpa, que es podrà veure 13 diumenges durant el festival. En la mateixa línia, la proposta Un bosc de nassos convida a viure situacions insòlites al bosc que rodeja el circ.

Durant tot el festival també es podrà veure la creació d’un número a partir d’assajos on el públic podrà intervenir. Amb el nom Això encara no és un espectacle, Toti Toronell, Pere Hosta i Tortell Poltrona muntaran un espectacle on el públic hi tindrà a dir. Les seves propostes, reaccions i opinions ajudaran a configurar el que serà Això ja és un espectacle, que es podrà veure el 18 de juliol.

A més, el festival segueix unint música i circ. Durant els mesos d’abril, maig, juny i juliol, es podran veure concerts dels Amics del Circ Cric (Albert Pla, Joan Garriga, Quimi Portet, Judit Farrés, Oriol Mateu, Pep Pascual i Tortell Poltrona), de Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler; La Troba Kung-Fu i la celebració del 10è aniversari de la Diatònica, l’Associació d’Acordionistes dels Països Catalans. També, l’edició d’enguany s’ha obert a espectacles internacionals i visitaran el Cric companyies com Ponten Pie, Girovago E Rondella, Baro D’Evel Cirk Cie o Circ’ Hulon.