Desenes de persones es concentren a Sant Celoni contra la llei mordassa

"La nostra veu no és il·legal", diu una pancarta que presideiz l'acte a la plaça de la Vila

Redacció
28 de març del 2015
Actualitzat a les 11:26h
Lectura del manifest La nostra veu no és il·legal
Lectura del manifest La nostra veu no és il·legal | Jordi Purtí

Lectura del manifest La nostra veu no és il·legal Foto: Jordi Purtí


Algunes desenes de persones s'han concentrat aquest divendres al vespre a la plaça de la Vila de Sant Celoni per protestar contra la Llei de Seguretat Ciutadana aprovada al Congrés pel Partit Popular i que entrarà en vigor el mes de juliol i que popularment és coneguda com a llei mordassa.

En la concentració, impulsada per La Clau i les entitats que la formen, s'ha llegit el manifest "La veu del poble no és il·legal", en el qual es critica la deriva de les dretes que cada vegada deixen més clar quines són les seves maneres de fer "no es conformen en retallar la qualitat de vida de la classe treballadora, sinó que ara ens vénen amb una llei que ens vol retallar la llibertat d'expressió". Una llei que no fa més que limitar els drets d'expressió i manifestació no admissibles per un Estat democràtic, diuen els convocants de la concentració.

En el manifest llegit a la plaça també es critiquen les sancions que es volen posar per enregistrar a un policia o fer-li una foto, per ocupar  una entitat bancària, per desplegar una pancarta en una façana o per manifestar-se davant el Parlament o impedir un desnonament "volen que tinguem por, volen condemnar la nostra llibertat d'expressió, volen que no tinguem pensament crític en contra del seu sistema i per això fan lleis contra els ciutadans". asseguren que de por no en tenen i seguiran perquè no popdran silenciar els timbals del poble.
 

Manifest #NoLleiMordassa / La Clau


 
Arxivat a