El límit i l'infinit, nova exposició a Sant Celoni de la col·lecció d'Antonio Niebla

Les obres exposades, cap a una cinquantena, són de Tàpies, Miró, Léger, Oteiza i Guinovart, entre molts d'altres.

Redacció
28 de març del 2015
Antonio Niebla davnt d'una d eles escultures exposades
Antonio Niebla davnt d'una d eles escultures exposades | Jordi Purtí

La Rectoria Vella de Sant Celoni és l'espai on aquest dissabte  s'inaugurarà una nova exposició de quadres i escultures de la col·lecció d'Antonio Niebla sota el títol "El límit i l'infinit. Amb Sant Celoni 2015". Un lema que ha regit la selecció d'obres i autors d'aquesta exposició per donar resposta al límit i a l'infinit d'un quadre, "l'espai il·lusori que hi ha dintre de l'espai vibrant d'una pintura", diu Niebla.

A la mostra es presenten prestigiosos mestres amb obres seleccionades des del límit i l'infinit, sense ordre cronològic, ni d'estils, ni de tècniques. Van des de les avantguardes clàssiques del segle XX fins als nostres dies. Els visitants hi trobaran representades diverses tècniques com ara l'aquarel·la, guaix, oli, collage, punta seca, litografia, serigrafia, gravat, dibuix o escultura. Les obres exposades, cap a una cinquantena, són de Tàpies, Miró, Léger, Oteiza i Guinovart, entre molts d'altres.

L'horari de visita és de dijous a dissabte de les cinc de la tarda a les vuit del vespre i els diumenges i festius de dos quarts de dotze del migdia a dos quarts de dues i de les cinc a les vuit.


 
Arxivat a