L'Ajuntament d'Arbúcies regala una litografia del pintor Lluís Roura

Els destinataris són totes aquelles persones que hagin abonat el rebut en voluntària de les Enramades

per NacióBaixMontseny, 11 de juny de 2012 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Litografia de Lluís Roura Foto: Lluís Roura

El pintor empordanès Lluís Roura és un dels artistes més reconeguts i amb una obra més important del nostre país, possiblement qui millor ha sabut plasmar l’essència dels paisatges de l’Empordà i d’altres punts de Catalunya. Coincidint amb la celebració de les Enramades, Roura ha cedit 600 litografies a l’Ajuntament d’Arbúcies d’un paisatge primaveral pintat des de Can Pagès (al costat del tanatori) amb la vila d’Arbúcies al fons i el Montseny, una imatge que el mateix ajuntament regala a tots els arbuciencs i les arbucienques que hagin contribuït amb el pagament en voluntària del rebut d’Enramades.


“Creiem que l’esforç desinteressat de la gent que col·labora amb les Enramades es mereix un reconeixement”, explica l’alcalde, Pere Garriga, “i com que s’ha produït aquesta donació tan generosa per part d’en Lluís, al qual agraïm molt el seu gest, hem cregut que seria bo regalar una litografia a cada persona que adquireixi el rebut”.

La quota voluntària d’Enramades val 3 euros i ha servit per sufragar una part de les despeses d’aquesta festa declarada d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya des de 1999 i que, indiscutiblement, és la festa més estimada pels arbuciencs i les arbucienques.

 

Participació