Una delegació de Llinars del Vallès té previst viatjar fins Alemanya per donar el condol

Estarà formada per l'alcalde Martí Pujol, la directora de l'IES Giola, Silvia Genís, i pel professor d'alemany

ACN
25 de març del 2015
Actualitzat el 26 de març a les 7:58h
990_1427279038alps_2
990_1427279038alps_2 | Europa Press

MINUT A MINUT. La represa de les tasques de rescat de l'avió de Germanwings

La delegació estarà formada per l'alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, la directora de l'Institut Giola, Silvia Genís, i pel professor d'Alemany de l'Institut Giola. Aniran al municipi de Haltern am See, prop de Düsseldorf, on hi ha l'Institut Joseph-Köning-Gymnasium, que és on estudiaven les víctimes.

Pujol preveu que el viatge es farà "divendres o dilluns". L'Ajuntament de Llinars i l'Institut Giola estan intentant contactar amb el centre alemany per concretar el dia, però de moment encara no ha estat possible. "Que no t'arribi un fill...és molt greu", ha afegit l'alcalde. 

Ple extraordinari 

L'Ajuntament de Llinars del Vallès ha convocat un ple extraordinari per aquest dimecres a les 19.30 de la tarda per manifestar el condol a les víctimes de l'accident. Les banderes onegen a mig pal i el consistori ha decretat tres dies de dol. 

L'alcalde no ha descartat preparar un homenatge a nivell municipal. Creu, però, aquest acte s'hauria de fer en paral·lel al possible homenatge que es faci a Alemanya.

Els del Ginebró ja han tornat

Es dóna el cas que aquesta mateixa setmana un altre grup de 43 alumnes d'Hamburg han estat aquests dies fent un intercanvi a l'Escola Ginebró, també de Llinars. Els estudiants han tornat aquest mateix dimecres a casa seva, tal com estava previst. Alguns, però, han tornat en tren perquè no han volgut viatjar en avió, segons ha explicat l'alcalde. 
 

Foto: Europa Press