Una veïna de Sant Esteve de Palautordera entre les víctimes de L'A320

Tenia 31 anys i viatjava a Alemanya per motius professionals | L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera col·loca la senyera a mig pal en senyal de dol

Redacció
24 de març del 2015
Actualitzat el 28 de desembre a les 18:56h
Un avió de Germanwings com l'accidentat avui a Occitània.
Un avió de Germanwings com l'accidentat avui a Occitània. | E1

Una de les passatgeres de l'avió Airbus 320 de la companyia Germaniwings accidentat aquest matí als Alsp occitans i que feia elo trajecte entre Barcelona i Düsseldorf era veïna de Sant Esteve de Palautordera. Es tracta de Laura Altimira Barri una jove de 31 anys que viatjava a Alemanya per motius professionals. La notícia ha commocionat el municipi ja que formava part d'una família molt coneguda.

La commoció no ha estat només a Sant Esteve de Palautordera, també a Santa Maria de Palautordera, d'on és fill el seu pare i a Sant Celoni, d'on és la seva mare. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha decidit col·locar la senyera de la plaça de la Vila a mig pal en senyal de dol, segons que ha informat l'alcalde Jordi Xena, al programa Divendres de TV3, que aquesta setmana s'emet des d'aquest municipi baixmontsenyenc.

Comunicat oficial de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera

Assabentats del tràgic accident del vol Barcelona-Düsseldorf de la companyia aèria Germanwings, esdevingut aquest matí als Alps francesos, l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera expressa el seu més sentit condol a totes les famílies afectades i molt especialment a la família Altimira Barri, veïna del nostre municipi, per la pèrdua de la seva filla Laura.

Nota de condol de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

"Des del consistori palauenc volem traslladar el nostre més profund i sentit condol als familiars i amics de les víctimes de l’avió de la companyia aèria alemanya Germanwings, accidentat aquest matí als Alps francesos, mentre feia la ruta entre Barcelona i Düsseldorf; i molt especialment a les famílies de Palau afectades".

Comunicat Institut Giola de Llinars del Vallès

L’Institut Giola comunica que els setze alumnes i les dues professores del Joseph-König-Gymnasium de Haltern am See es troben entre les víctimes de l’accident d’aviació d’aquest dimarts 24 de març. Els alumnes i professores participaven en l’intercanvi anual que organitzem conjuntament els dos centres en el marc dels programes d’intercanvi europeus. Aquest intercanvi implica la convivència d’alumnes i famílies d’acollida de Haltern am See i de Llinars del Vallès.

Donem el condol a les famílies de les víctimes d’aquest tràgic accident així com oferim tot el nostre suport a les famílies i a la comunitat educativa del Joseph-König-Gymnasium. Des de l’Institut Giola estem acompanyant l’alumnat, famílies i professorat del nostre centre.

Volem agrair totes les mostres de suport i condol rebudes des del moment de la confirmació de l’accident.

Institut Giola
Llinars del Vallès a 24 de març 2015


L'avió s'ha estavellat aquest dimarts als Alps occitans. L'aparell, un Airbus A320, ha desaparegut dels radars a la regió d'Alta Provença i s'ha estavellat prop de Prats de Blèuna Auta, entre Dinha i Barceloneta de Provença, segons han confirmat dos helicòpters de la gendarmeria francesa.

Segons Europe 1, a l'avió hi anaven 142 passatgers i una tripulació conformada per sis membres: dos pilots i quatre hostesses. Havia sortit de l'aeroport del Prat a les 10:01h i havia d'arribar a Düsseldorf a les 11:41h, però a les 11:15h ha desaparegut dels radars.
 

Consternació per les víctimes

Les tasquest del rescat, al minut

Una delegació de Llinars del Vallès té previst viatjar fins Alemanya per donar el condol

La parròquia de Palau es fa petita pel funeral de Laura Altimira Barri

Lliuren als familiars les restes mortals de les 32 víctimes de Germanwings