Un concert juvenil per Enramades, nova proposta del Ple dels infants d’Arbúcies

Els regidors infantils aproven les tres iniciatives portades al Ple

per Redacció, 19 de març de 2015 a les 18:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un moment del ple dels Infants celebrat a Arbúcies Foto: Aj. Arbúcies


El Ple dels infants ha aprovat tres noves propostes per dur a terme entre aquest curs i el que ve. La primera es tracta d’un concert juvenil per Enramades, la segona és la de fer les últimes classes d’Educació Física del mes de juny a les piscines municipals i, la tercera preveu la celebració d’una lligueta d’esports durant la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport per al proper curs 2015-2016.

 
La segona sessió ordinària del Ple infantil va aprovar amb 9 vots a favor i 3 en contra (faltava la tinent d’alcaldessa) l’organització d’un concert juvenil dins els actes de les Enramades d’enguany i, així, gaudir d’un bon concert, en horari infantil. La proposta, però, que va comptar amb l’aprovació per unanimitat va ser la de fer natació a les piscines municipals al mes de juny durant la classe d’Educació Física. El regidor encarregat d’exposar la iniciativa va argumentar que es podrien obrir abans les piscines i, així, poder-ho aprofitar i fer classes de natació les dues setmanes de jornada intensiva a les escoles.

 
La tercer punt de l’ordre del dia, organitzar una lligueta entre l’escola Dr. Carulla i Vedruna durant la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport del curs 2015-2016 va ser el més debatut entre els regidors infantils i el públic, els alumnes de 6è d’ambdós centres. Es va aprovar amb 9 vots a favor i 3 en contra i es va acordar que els equips per jugar la lliga estarien formats per alumnes de totes dues escoles i que, potser, estaria bé que hi hagués nens de diferents edats. Entre el públic també va sorgir la idea de fer una activitat alternativa a la lligueta, ja que el que més va sonar va ser fer una competició de futbol o bàsquet i hi ha alumnes que aquests esports no els hi agraden. Tanmateix, es va decidir que totes aquestes qüestions es tractarien més endavant.

 
Ja en són cinc les propostes que ha aprovat el Ple infantil des de que es va posar en marxa el passat mes d’octubre. Els actuals 13 regidors infantils només els hi queden tres mesos de legislatura, ja que a finals de maig se celebrarà la tercera sessió ordinària.
 
 

 

Participació