Joan Mora repetirà com a candidat de CiU a Vallgorguina

L'actual alcalde diu que per la propera legislatura el seu objectiu és poder acostar més els barris al nucli del municipi

Redacció
19 de març del 2015
Actualitzat a les 15:07h
Joan Mora, alcalde de Vallgorguina
Joan Mora, alcalde de Vallgorguina | Jordi Purtí

Joan Mora, alcalde de Vallgorguina Foto: Jordi Purtí


L'assemblea local de CDC de Vallgorguina ha proclamat candidat per les properes eleccions municipals del 24 de maig per la llista de CiU a Joan Mora, l'actual alcalde del municipi. L'alcalde diu que està molt animat per seguir treballant pel poble i per la propera legislatura s'ha plantejat com a repte la comunicació més propera dels barris, sobretot el més allunyats com La Baronia del Montseny i Canadà Park, al nucli del poble. Tot i així, Mora reconeix que és un tema complicat quan entre aquests barris i el centre hi ha deu quilòmetres de distància.

Joan Mora ha fet balanç de la legislatura 2011-2015 que és a punt d'acabar-se i se sent satisfet per tot el que s'ha fet, sobretot tenint en compte que han estat quatre anys molts durs marcats per la crisi i la falta de recursos provinents d'altres administracions. En aquest sentit, remarca tota la feina feta en tema de benestar social i d'ajuda a les famílies més necessitades o l'anunci que aviat es posarà en funcionament una sala multifuncional.

Finalment, el candidat de CiU a Vallgorguina ha dit que la llista presentarà novetat amb la incorporació de cares joves molt disposades a treballar pel poble. La presentació oficial tindrà lloc el dia 8 de maig.
 
Arxivat a