La celonina Louise Brown segona a la 23a Marxa Pirineu d'esquí de fons

El recorregut va connectar les estacions d'esquí de Lles i Aransa

Redacció
18 de març del 2015
Actualitzat a les 10:52h
Louise Brown en el podi de la 23a Marxa Pirineu
Louise Brown en el podi de la 23a Marxa Pirineu | Agustí Peña

Louise Brown en el podi de la 23a Marxa Pirineu Foto: Agustí Peña


L'esquiadora celonina Louise Brown, representant als Montsenys Maasais-CESC, s'ha classificat en segona posició en la 23a edició de la Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura, puntuable per la Copa Catalana, celebrada aquest darrer cap de setmana. La Marxa va haver de cancel·lar-se el passat 18 de gener per falta de neu i finalment es va poder disputar aquest diumenge amb bones condicions, gràcies a la neu caiguda el cap de setmana, i on van participar-hi uns 140 esquiadors fondistes catalans i andorrans entre totes les seves curses. 
 
El recorregut va connectar les dues estacions de Lles i Aransa. La sortida va tenir lloc a Lles a 1.950 metres d'altura i va arribar al seu punt més alt al coll de la Barra, a 2.150 metres. Es va disputar en estil lliure, és a dir, que cada esquiador podia decidir entre clàssic o patinador.

En categoria femenina va guanyar la fondista local Mari Paz Sánchez (1h17min23s), seguida de la celonina, Louise Brown (1.25:18) i Aloma Combalia (1.33:34). L'esquiadora del Baix Montseny, ha aconseguit pujar un graó més al podi respecte a l'any anterior, on va finalitzar en 3a posició. 
 
El fondista del CEFUC Sadurní Betriu va ser el guanyador absolut de la cursa de 25 km, amb un temps just d'una hora (1.00:01), el podi masculí el van completar el cerdà Jaume Forcada (1:05.32) i l'alturgellenc Xavi Cadena (1.05:32).
 
Arxivat a