Francesc Deulofeu presenta la seva candidatura davant de prop de 400 persones

L’acte de l'alcaldable per CiU a Sant Celoni ha girat al voltant dels conceptes ‘SER, FER I AJUDAR A FER’ amb el suport de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias

Redacció
15 de març del 2015
Actualitzat a les 17:08h
Foto de família de la candidatura de Francesc Deulofeu
Foto de família de la candidatura de Francesc Deulofeu | Jordi Blas

El candidat de CiU Francesc Deulofeu Foto: CiU Sant celoni


Francesc Deulofeu ha presentat aquest divendres 13 de març la seva candidatura a les eleccions municipals 2015 acompanyat de prop de 400 persones i amb el suport de l’alcalde de Barcelona Xavier Trias. L’acte s’ha dividit en tres parts. La primera ha girat al voltant del SER, i els dos candidats han explicat a través d’una conversa els valors que els mouen a implicar-se en el servei públic a través de la política com també ho fan a través de la seva professió de metge: la inquietud d’ajudar les persones, l’estima per la seva vila i ciutat i la voluntat de contribuir amb la històrica transició nacional de Catalunya.
 
La segona ha girat al voltant del FER, i Deulofeu ha recordat ajudat d’imatges projectades l’obra de govern 2007-2011 on s’hi van poder veure equipaments com l’escola bressol El Blauent, el centre de formació i ocupació Sax Sala o el centre de dia, entre d'altres. També infraestructures com la nova entrada al municipi, el pas sota la C35 a la Batllòria, el pont sobre la Tordera i el camí i carril bici a l’Institut.

Va destacar la feina en el nou model de desenvolupament econòmic amb l’oficina de turisme, el Museu del Bosc i les iniciatives que se’n van derivar; el suport a les persones amb l’augment de les beques de llibres, de menjador escolar i altres ajudes socials; i el compromís amb el bon govern. En aquest sentit va posar com exemple passar d'una despesa del govern socialista de més de 14.500 euros en un any  a 1.900 euros en un any del govern de CiU o, en el cas dels àpats i desplaçaments de 5.586 euros en un any en el període del govern socialista a 835 euros en un any en la legislatura de CiU.

En aquesta part, Deulofeu també va relatar la feina feta durant aquesta legislatura, amb les iniciatives presentades al Ple municipal i el treball al municipi especialment intens en la causa de país: 9N, via catalana, xerrades i debats.

Letargia del govern de Joan Castaño
 
Finalment, Deulofeu va explicar que volia dir AJUDAR A FER amb les seves propostes pels propers 4 anys. Va recordar que a l’anterior legislatura van haver de posar al dia el Sant Celoni dels nostres pares, ara volen construir el Sant Celoni dels nostres fills. Va explicar que "el talent i la força del nostre municipi s’han de trobar amb un govern que els ‘ajudi a fer’ i, per tant, ens cal superar aquesta etapa de letargi al que han estat sotmesos amb el govern de Joan Castaño, que fa 36 anys que és a l’ajuntament i que no ha ofert ni una sola idea de poble ni tampoc de país".

Per això assegura que ofereixen un nou projecte de desenvolupament que té cura "del que ja tenim i li dóna potència amb l’àmbit del bosc i les noves energies com a catalitzadors de més turisme, comerç, restauració, formació professional, que creïn més llocs de treball, més benestar i un lloc millor on viure", va concloure el candidat de CiU a Sant Celoni.
 

Foto de família de la candidatura de Francesc Deulofeu Foto: Jordi Blas


Xavier Trias: Un llegat per Sant Celoni

L’alcalde de Barcelona, ha destacat tota la feina feta per Deulofeu que ha qualificat com a ‘un gran llegat que la gent de CiU ha fet al poble de Sant Celoni i la Batllòria que sens dubte és i serà determinant per la vida de totes les persones del municipi’. També ha explicat com Barcelona capital de Catalunya es posa al servei de tots els municipis del país en aquesta transformació col·lectiva i ha destacat la importància de que el projecte de CiU i els valors que se’n deriven la segueixin liderant políticament arreu.
 

Francesc Deulofeu i Xavier Trias Foto: Jordi Purtí


 

 
Arxivat a